03 361 04 71 – hallo@deondernemersfabriek.be

Gedreven marketingteam dat KMO's helpt om relevant te zijn voor hun doelgroep.

Een marketingplan opzetten of een bestaand plan ten uitvoer brengen? De Ondernemersfabriek is in beide gevallen je ideale marketingpartner. We denken graag mee na, stellen bepaalde dingen in vraag en staan garant voor een vlotte uitwerking. Daarbij kan je rekenen op één aanspreekpunt van start tot oplevering. We focussen steeds op lange termijn en positioneren ons zo dicht mogelijk bij je organisatie.

De juiste dingen doen

Als klant kan je er op rekenen dat we samen kiezen voor datgene wat het beste is voor je bedrijf en voor je eindklant. Het is ons doel de juiste dingen te doen die relevant zijn voor de doelgroep die je wil bereiken. Op korte termijn is dat soms niet de meest ideale keuze voor De Ondernemersfabriek, maar het verhoogt de life-time-value van je project enorm. En daarvoor doen we het juist.

Plannen

De Ondernemersfabriek helpt je in eerste instantie om structuur en overzicht te brengen in je marketinginspanningen. In ons marketingtraject voegen we een strategie toe die richting geeft en een laag creativiteit om het verhaal inhoudelijk te onderbouwen.
Benieuwd welke meerwaarde een marketingplan voor jouw bedrijf kan betekenen?

Realiseren

In een meetingroom werkt altijd alles. Daarom is het belangrijk om na het bedenken ook samen in uitvoering te gaan. Je kan rekenen op een marketingstudio die je plannen vertaalt naar toffe campagnes, mooi drukwerk, een resultaatgerichte digitale ervaring of nog iets anders. Zolang het maar relevant is voor je doelgroep en bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen.

Dromen

Wat zou je doen als je een ongelimiteerd marketingbudget had? Wat wil je eigenlijk écht bereiken met je marketingacties? Meer klanten en meer offertes maken? De juiste mensen vinden? Marketing heeft meerdere doelstellingen en elke situatie is anders. Samen werken we een resultaatgericht marketingplan uit.

Inspireren

De Ondernemersfabriek zet actief in op het delen van kennis.Zo nemen we een rol op als peter binnen het Plato traject marketing en communicatie van VOKA Mechelen-Kempen. We worden ook regelmatig geboekt voor een keynote of opleiding.
Ben je als docent nog op zoek naar iemand uit het veld voor een leuk gastcollege? Neem dan gerust contact op.

Wil je een marketingpartner
die met je meedenkt
en focust op wat echt belangrijk is?

Laat ons kennismaken tijdens een marketingbrainstorm.
We bekijken graag samen met jou
welke aanpak het best werkt voor je project.

Waarom klanten graag met De Ondernemersfabriek werken

Complexe zaken eenvoudig maken

We zijn believers van eenvoud. Je marketingvraagstuk vertalen naar eenvoudige, behapbare concepten is echt ons ding. In een complexe wereld maken we het verschil met eenvoudige acties en campagnes.

Relevante acties en
campagnes

Opendeurdagen, een beursdeelname, seminaries, winacties, … We denken met plezier mee over relevante acties die jouw bedrijf in de kijker zetten en zorgen voor alle nodige materialen om een mooi samenhangend totaalplaatje te creëren.

Lange termijn in vertrouwen

Ben je op zoek naar een echte marketingpartner in plaats van een leverancier van marketingdiensten? Dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het juiste adres. We starten elk project op met een focus op een lange termijn samenwerking. We zijn dan ook trots op de relaties en partnerships die we opgebouwd hebben.

Betrokken en geëngageerd

Je kan rekenen op ons maximaal engagement om je project te laten slagen. Het team van De Ondernemersfabriek leeft zich helemaal in in je bedrijf. We staan er op topmomenten om samen met jou te vieren maar ook op moeilijke momenten kan je op ons rekenen en gaan we samen op zoek naar mogelijke oplossingen.

Ontdek ons
portfolio

Marketing is een teamsport.

Wij verkopen geen marketing, maar engagement en betrokkenheid.
Dat is wat onze klanten het meest interesseert.”

Jef Van den Branden

Jef Van den Branden
Oprichter

Femke Nauwelaerts
Copywriter en project manager

Maren Kuppens
Marketingstrateeg

Carmen Vanhaeren
Grafisch ontwerper

Anita Van Heuverbeke
Grafisch ontwerper

Leen Van der Elst Performance marketeer

Don't be a stranger.

Contacteer ons