03 361 04 71 – hallo@deondernemersfabriek.be

Waar we trots op zijn

Daden zeggen meer dan woorden.

Bekijk hieronder onze projecten en laat je inspireren.

Cropland

Bij Cropland geloven ze sterk dat je beschikbare data optimaal moet benutten om betere beslissingen te nemen en sterke resultaten te behalen. In de zoektocht naar strategische inzichten en meer efficiëntie zetten ze A.I. in.

Bakkerij Carl

Bakkerij Carl, dat is ingebakken vakmanschap. Een team van gepassioneerde vakmensen gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om verse, ambachtelijke en smaakvolle producten aan te bieden.

Expo de Kempen

Een unieke eventlocatie in de Kempen om onvergetelijke momenten te organiseren? Bedrijven, verenigingen en overheden kunnen terecht bij Expo De Kempen voor een veelzijdige ruimte om hun event te organiseren.

De Backer Haarden

Er gaat niets boven de gezellige warmte van een haard. Een oude schouw een make-over geven, creatieve ontwerpen uittekenen, … De Backer Haarden vindt het een eer om van je huis een echte thuis te maken.

Kovéra

Bij Kovéra kom je thuis in maatwerk. Keukens waarin koken een feest wordt, badkamers om heerlijk te relaxen of maatkasten die je interieur persoonlijk, uniek en praktisch maken? Je kiest hier voor ervaring en kwaliteit.