Geef je merk een gezicht

De branding van je bedrijf is het beeld en het gevoel dat wordt opgeroepen bij je doelgroep als ze aan je merk denken. De Ondernemersfabriek helpt je bij de creatieve uitwerking van een sterke identiteit die past bij wie jij bent of wil zijn. We werken ook mee aan de visuele uitstraling van je bedrijf met een passende huisstijl en logo die jouw communicatie visueel op elkaar afstemt en herkenbaar maakt.

Branding

Branding maakt jouw zaak herkenbaar en geeft ze persoonlijkheid

Herkenbaarheid

You never get a second chance to make a first impression. Branding is het eerste wat je potentiële klanten van je zien. Je logo, website, visitekaartje, affiche, … geven al een eerste indruk die ervoor moet zorgen dat klanten zich jouw merk herinneren. Een herkenbaar logo met bijpassende huisstijl is daarbij onmisbaar.

Beleving

Welk gevoel wil je oproepen wanneer mensen in aanraking komen met jouw merk? Hoe wil je gezien worden? Vertel ons je wensen en we ontdekken samen welke eigenschappen van je merk je kan uitspelen om deze ervaring op te roepen. Een sterke branding leidt tot een betere beleving voor je klanten en geven je een voorsprong op je concurrenten.

Stabiliteit en groei

Een sterke branding met een kenmerkend logo en een krachtige visuele stijl zorgt ervoor dat klanten jouw bedrijf meteen herkennen. Hoe duidelijker naar voren komt waar je merk voor staat, hoe gemakkelijker je klanten zichzelf identificeren met jouw merkverhaal. Een eenduidig en herkenbaar verhaal, zowel visueel als op vlak van content, wekt vertrouwen op waardoor klanten steeds opnieuw voor jou zullen kiezen.

Zoek je ons?

Hier kan je ons vinden

Enkele creaties om trots op te zijn

Informatieve folder over Expo De Kempen

Een unieke eventlocatie in de Kempen om onvergetelijke momenten te organiseren? Bedrijven, verenigingen en overheden kunnen terecht bij Expo De Kempen voor een veelzijdige ruimte om hun event te organiseren.

Groetenkaartje voor Cropland

Bij Cropland geloven ze sterk dat je beschikbare data optimaal moet benutten om betere beslissingen te nemen en sterke resultaten te behalen. In de zoektocht naar strategische inzichten en meer efficiëntie zetten ze A.I. in.

Speculaasdozen voor Bakkerij Carl

Bakkerij Carl, dat is ingebakken vakmanschap. Een team van gepassioneerde vakmensen gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om verse, ambachtelijke en smaakvolle producten aan te bieden.

Krijg je het er
al warm van?

Wat doen we nog voor jou?

Content

Een goed verhaal moet je creëren en vervolgens verspreiden. We helpen je graag bij het opmaken van je contentplan.
Klaar om je doelgroep te verleiden met content die indruk maakt?

Strategie

Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Welk probleem los je voor hen op en hoe doe je dat? We werken zamen met jouw een overzichtelijk marketingplan uit waarmee je aan de slag kan gaan.

Online marketing

We zorgen dat je online gemakkelijk gevonden wordt (SEO), bouwen je website, helpen je met betalend adverteren (SEA) en beheren je aanwezigheid op sociale media met relevante posts.