03 361 04 71 – hallo@deondernemersfabriek.be

Stippel jouw
strategie uit

Door samen in gesprek te gaan leggen we de troeven bloot die jouw bedrijf uniek maken. Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Welk probleem los je voor hen op en op welke manier doe je dat? Het doel is een overzichtelijk marketingplan waarmee je praktisch aan de slag kan gaan op een resultaatgerichte manier.


Strategie

Je marketingstrategie in 3 stappen

1. De huidige situatie

Starten doen we met een grondige analyse van je bestaande aanpak. Wat werkt goed, wat niet? Waar zien je nog mogelijkheden en waar rijzen er twijfels? We luisteren naar je doelstellingen en verdiepen ons in je markt. Om een marketingstrategie uit te werken is het ook belangrijk om een goed beeld te krijgen van je bestaande klanten, concurrenten en algemene trends binnen je sector.

2. Strategische uitwerking

Op basis van de verkregen inzichten kiezen we voor een duidelijke positionering in de markt. We werken een stappenplan uit en een bijhorende contentstrategie om je doelgroepen via de juiste kanalen te bereiken. Je aanbod wordt afgestemd op je segmenten.

3. Tactisch plan

Tenslotte vertalen we je strategie naar een tactisch plan met concrete actiepunten. De overzichtelijke kalender is je leidraad voor een vlotte uitvoering van je marketingstrategie.

Geen tijd om je marketingstrategie zelf uit te voeren?

De Ondernemersfabriek is de ideale partner om je marketingstrategie te realiseren. We positioneren ons als een betrokken en geëngageerde partner zo dicht mogelijk bij jouw bedrijf, alsof het voor onszelf zou zijn. We vieren met je mee als het goed gaat maar zitten even graag mee rond de tafel op moeilijke momenten. Dat is het minste wat je van je marketingpartner mag verwachten.

Don't be a stranger.

Contacteer ons

De mogelijkheden van jouw marketing-strategie bespreken?

Wat doen we nog voor jou?

Content

Een goed verhaal moet je creëren en vervolgens verspreiden. We helpen je graag bij het opmaken van je contentplan. Klaar om je doelgroep te verleiden met content die indruk maakt?

Branding

De branding van je bedrijf is het beeld en gevoel dat wordt opgeroepen bij je doelgroep als ze aan je merk denken. Tegelijkertijd werken we ook aan de visuele uitstraling van je bedrijf.

Online marketing

We zorgen ervoor dat je online gemakkelijk gevonden wordt (SEO), bouwen je website, helpen je met betalend adverteren (SEA) en beheren je aanwezigheid op sociale media met relevante posts.