Schrijf je eigen verhaal

Met goede, authentieke contentmarketing creëer je een duurzame band met jouw doelpubliek. Een goed verhaal moet je creëren en vervolgens verspreiden. De Ondernemersfabriek helpt je bij het opmaken van je contentplan, creëert waardevolle, relevante content en vertaalt je verhaal naar verschillende kanalen. Klaar om je doelgroep te verleiden met content die indruk maakt?

Content

Contentstrategie

Een contentstrategie omvat een strategisch plan voor contentmarketing. Het is een belangrijk onderdeel van jouw marketingplan dat ervoor zorgt om jouw verhaal op één lijn te krijgen. De bedoeling is op zoek te gaan naar de sweet spot tussen wat je als bedrijf wil vertellen en wat jouw doelgroep van je wil weten om op die manier klanten warm te maken voor jouw product, dienst of onderneming, hun vertrouwen te winnen en te communiceren welke meerwaarde jij hen kan bieden.

We helpen je graag met:

Storytelling

Door het vertellen van boeiende verhalen brengen we je merk tot leven. Op die manier voelen (potentiële) klanten zich verbonden en kan je een krachtige boodschap overbrengen die inspireert, engageert en je verhaal onvergetelijk maakt.

Video & drone

Met adembenemende videoproducties en spectaculaire drone-opnames brengen wij jouw onderneming vanuit elke hoek in beeld zodat je verhaal opvalt en blijft hangen.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Onze professionele fotografie vangt de essentie van je onderneming in elk shot waardoor je visuele communicatie sprankelt en een blijvende indruk zal nalaten.

Contentplanning

Samen op zoek gaan naar interessante communicatiemomenten op jaarbasis, boeiende onderwerpen, … met strategische contentplanning zorgen wij voor consistente, doelgerichte communcatie die je merk versterkt en je doelgroep effectief bereikt.

Campagnes & events

Samen met jou creëren en organiseren we impactvolle campagnes en events die je onderneming in de schijnwerpers zetten en je publiek op een effectieve manier weten te betrekken.

Er valt zoveel te vertellen,
content is overal

Strategie, creatie en verspreiding

One size does not fit all als het om content gaat. Het doel is net om een persoonlijke verhaal te vertellen en je te onderscheiden van de rest. Daarom gaan we van start met een uitvoerige analyse van jouw bedrijf en het profiel van de klant die je voor ogen hebt? We gaan op zoek naar de sweet spot tussen wat jij graag wil vertellen en wat jouw potentiële klant graag van je wil weten. Aan de hand van een sectoronderzoek, een hashtag-analyse, een zoekwoordenanalyse en een gezonde dosis gezond verstand gaan we op zoek naar jouw perfecte contentstrategie met meetbare en realistische doelstellingen.

Content is er altijd en overal en dient om te inspireren, te informeren en uiteindelijk ook te converteren. Mensen houden van een goed verhaal maar het kost tijd, moeite en kennis om te schrijven. Vanuit je strategie gaan we van start met de contentcreatie en bouwen we aan een samenhangend verhaal dat de juiste boodschap aan de juiste klant op het juiste moment brengt. We geven antwoorden op vragen die leven bij je doelpubliek en inspireren of triggeren hen met leuke weetjes, nieuwigheden, …

Je mag dan veel te vertellen hebben, het is natuurlijk ook belangrijk om je verhaal tot bij je doelpubliek te krijgen. Voor de contentverspreiding kunnen diverse kanalen ingezet worden, van drukwerk over webteksten, blogartikels en posts op sociale media tot video’s en podcasts. Weet wel dat contentmarketing past binnen een lange termijnstrategie. Het is als een smeulend vuurtje dat regelmatig aangewakkerd moet worden voor een optimaal resultaat.

Contacteer ons vandaag en ontdek hoe wij jouw onderneming laten groeien

Wat doen we nog voor jou?

Strategie

Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Welk probleem los je voor hen op en hoe doe je dat? We werken samen met jou een overzichtelijk marketingplan uit waarmee je aan de slag kan gaan.

Branding

De branding van je bedrijf is het beeld en gevoel dat wordt opgeroepen bij je doelgroep als ze aan je merk denken. Tegelijkertijd werken we ook aan de visuele uitstraling van je bedrijf.

Online marketing

We zorgen ervoor dat je gemakkelijk gevonden wordt (SEO), bouwen je website, helpen je met betalend adverteren (SEA) en beheren je aanwezigheid op sociale media met relevante posts.