03 361 04 71 – hallo@deondernemersfabriek.be

Ondernemershuis Mechelen

Een inspirerende werkomgeving.

Het Ondernemershuis is een ontmoetingsplek voor en door ondernemers, aan de rand van het bruisende stadscentrum van Mechelen. Je vindt hier aangename werkplekken in een inspirerende ondernemerscommunity en het is bovendien de perfecte uitvalsbasis voor zakelijke bijeenkomsten. Of je nu zoekt naar een intieme vergaderruimte voor een klein gezelschap of een ruime zaal voor grotere groepen, je hebt de keuze uit vergaderruimtes van verschillende groottes. 

The Challenge.

Het Ondernemershuis startte bij ons met een strategisch traject waarin hun verhaal werd gefinetuned en waaruit enkele werkpunten naar boven kwamen om het Ondernemershuis sterker in de kijker te zetten.

We bieden hen ondersteuning bij de uitwerking van marketingmaterialen zoals brochures en de website maar ook bij het bedenken van specifieke campagnes om hun troeven extra in de verf te zetten. Verder blijven we ook strategisch met hen meedenken om bestaande kanalen en hun communicatie naar diverse doelgroepen te optimaliseren.

Ondernemershuis Mechelen

De uitvalsbasis voor jouw zakelijk avontuur.

Werkplekken en vergaderruimtes middenin een bruisende ondernemerscommunity waar ondernemers elkaar inspireren, ondersteunen en versterken.

Don't be a stranger.

Contacteer ons