Marketing agency

voor KMO's

De Ondernemersfabriek is een marketing agency dat KMO's helpt met relevante marketing.

Het bedenken en uitvoeren van communicatie campagnes is echt ons ding. We realiseerden de voorbije jaren reeds een mooi portfolio van projecten in diverse markten. Klein of middelgroot bedrijf? Bij De Ondernemersfabriek is je marketing altijd on point. 

Waarom een marketing agency inschakelen?

  • Je wilt je marketing en communicatie professioneler aanpakken
  • Je wilt je merk meer in de kijker plaatsen
  • Je weet niet hoe je je doelgroepen best bereikt
  • Je mist creativiteit
  • Je hebt weinig tijd
  • Je weet niet waar te beginnen

Je marketing strategisch en creatief benaderen

De Ondernemersfabriek is een strategisch en creatief marketing agency. Om resultaatgerichte campagnes uit te rollen is het noodzakelijk om samen een aantal strategische elementen in kaart te brengen. Wat zijn bijvoorbeeld je doelstellingen, wie wil je bereiken, welke actie moet je doelgroep nemen? Van daaruit gaan we creatief aan de slag om je bedrijf in de kijker te plaatsen via de juiste kanalen.

Analyseren, plannen, uitvoeren en optimaliseren

Als reclamebureau luisteren we eerst naar je uitdagingen. We maken een doordacht marketingplan waarin we je marketing afstemmen op je doelgroepen. Daarna rollen we je marketing campagnes uit op alle relevante kanalen. We volgen de resultaten op en sturen op regelmatige basis bij. 

Het ideale marketing agency om je campagnes en acties te realiseren

De Ondernemersfabriek positioneert zich als een betrokken en geëngageerde partner zo dicht mogelijk bij jouw bedrijf. Alsof het voor onszelf zou zijn. We vieren met je mee als het goed gaat maar zitten even graag mee rond de tafel op moeilijke momenten. Dat is het minste wat je van je marketingpartner mag verwachten.

Strategie

Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Welk probleem los je voor hen op en op welke manier doe je dat? Het uitwerken van je marketingstrategie begint met het opstellen van een overzichtelijk marketingplan. Door samen in gesprek te gaan leggen we de troeven bloot die jouw bedrijf uniek maken en werken we een resultaatgericht marketingplan uit waarmee je praktisch aan de slag kan gaan.

Branding

De Ondernemersfabriek helpt jou bij de creatieve uitwerking van een sterke identiteit die past bij wie jij bent of wil zijn. De branding van je bedrijf is het beeld en het gevoel dat wordt opgeroepen bij je doelgroep als ze aan je merk denken. Tegelijkertijd werken we ook aan de visuele uitstraling van je bedrijf met een passende huisstijl en logo die jouw communicatie visueel op elkaar afstemt en herkenbaar maakt. 

Online marketing

De online en offline wereld raken meer dan ooit in elkaar verweven. Het is belangrijk dat je bedrijf online hetzelfde uitstraalt als offline. We helpen je graag bij het creëren van een consistente klantervaring. We zorgen ervoor dat je online gemakkelijk gevonden wordt (SEO), bouwen je website, helpen je met betalend adverteren (SEA) en beheren je aanwezigheid op sociale media.

Content

Met goede, authentieke contentmarketing creëer je een duurzame band met jouw doelpubliek. Een goed verhaal moet je creëren en vervolgens verspreiden. De Ondernemersfabriek helpt je bij het opmaken van je contentplan en vertaalt je verhaal in geschreven tekst, visuele dragers, video of podcast. Klaar om je doelgroep te verleiden met content die indruk maakt?

De mogelijkheden voor
jouw marketing bespreken?

Plan een vrijblijvende brainstorm van 90 tot 120 minuten in ons marketing agency te Heist-op-den-Berg of bij jou op locatie.

What's in it for you?

  • Een professioneel marketing agency om je marketingstrategie bij af te toetsen
  • De ideale kennismaking met je toekomstige marketingbureau
  • Eerlijke feedback over je marketinguitdagingen

Waarom klanten graag met
De Ondernemersfabriek werken

Complexe zaken eenvoudig maken

We zijn believers van eenvoud. Je marketingvraagstuk vertalen naar eenvoudige, behapbare concepten is echt ons ding. In een complexe wereld maken we het verschil met eenvoudige acties en campagnes.

Relevante acties en
campagnes

Opendeurdagen, een beursdeelname, seminaries, winacties, … We denken met plezier mee over relevante acties die jouw bedrijf in de kijker zetten en zorgen voor alle nodige materialen om een mooi samenhangend totaalplaatje te creëren.

Lange termijn in vertrouwen

Ben je op zoek naar een echte marketingpartner in plaats van een leverancier van marketingdiensten? Dan ben je bij De Ondernemersfabriek aan het juiste adres. We starten elk project op met een focus op een lange termijn samenwerking. We zijn dan ook trots op de relaties en partnerships die we opgebouwd hebben.

Betrokken en geëngageerd

Je kan rekenen op ons maximaal engagement om je project te laten slagen. Het team van De Ondernemersfabriek leeft zich helemaal in in je bedrijf. We staan er op topmomenten om samen met jou te vieren maar ook op moeilijke momenten kan je op ons rekenen en gaan we samen op zoek naar mogelijke oplossingen.