Kovéra

Maatwerk om in thuis te komen

Kovéra is met meer dan 55 jaar ervaring een gevestigde waarde in de keuken- en maatwerkbranche. Opgestart in 1965 als eenmanszaak door Maurice Koenig en zijn echtgenote Hilda Verschoren, groeide de zaak uit tot een bloeiend bedrijf met 3 filialen en een eigen productieafdeling.

De ideale keuken, badkamer of maatkast is een product van jouw persoonlijke smaak in combinatie met de jarenlange ervaring van Kovéra. Van ontwerp tot productie, alles gebeurt in eigen huis!

The Challenge.

Maatwerk, Belgische productie, jarenlange ervaring, … het zijn troeven waar heel wat bedrijven in de keukenbranche mee uitpakken. Hoe kan je je als keukenbouwer dan extra gaan onderscheiden? Door van de zoektocht naar een keuken een beleving te maken, een unieke en praktische ervaring.

Door de bestaande branding een upgrade te geven en deze consequent door te trekken in elke vorm van communicatie creëren we een uniforme uitstraling. Een constante aanwezigheid doorheen het jaar met extra aandacht naar actieperiodes zet Kovéra op de kaart.

Kovéra

Kiezen wordt een feest

Tal van opstellingen maken dat de drie showrooms in Heist-op-den-Berg, Geel en Sint-Joris-Winge een bron van inspiratie zijn in de zoektocht naar een nieuwe keuken, badkamermeubels of maatkasten. Ook op de website of de social media kan je je laten inspireren voor de creatie van jouw droominterieur.