03 361 04 71 – hallo@deondernemersfabriek.be

Domein De Vesten

Een domein met 1001 mogelijkheden

De Vesten is een monument in Laakdal. Het is een domein waar je de meest memorabele feesten en bedrijfsevents kan organiseren. Een waaier aan mogelijke zalen, culinaire verwennerijen en overnachten in stijl, Domein De Vesten is pure verwennerij en jouw perfecte feestlocatie.

The Challenge.

Domein De Vesten beschikt over heel wat troeven die van een feest een echt topfeest kunnen maken. Ons doel is die troeven extra in de verf te zetten via hun verschillende marketingkanalen. Belangrijk daarbij is om zowel op het particuliere als het B2B-segment in te zetten met specifieke doelgroepencommunicatie.

De website, social media, nieuwsbrieven, advertenties in magazines, affiches, seizoensfolders met afhaalgerechten, … zorgen voor een totale communicatie-aanpak die zowel online als offline gevoerd wordt. Bovendien verzorgen wij naast de algemene communicatie ook de specifieke communicatie rond eigen events zoals het Paasontbijt, Dinner & Dance avonden, oud op nieuw bij De Vesten, … 

Domein De Vesten

Beleef onvergetelijke momenten

Een waaier aan mogelijkheden, culinaire verwennerijen, een vlotte bereikbaarheid en ruime parking, een memorabel feest- of bedrijfsevent begint bij Domein De Vesten.

Don't be a stranger.

Contacteer ons