In de media

Starter van de week: marketing plan op punt met De Ondernemers fabriek

Starter van de week: marketingplan op punt met De Ondernemersfabriek

Resultaatgerichte marketingplannen creëren en/of de coördinatie van die marketingactiviteiten nauwgezet opvolgen. Een notendop van wat De Ondernemersfabriek te bieden heeft.

Resultaatgerichte 
marketingplannen creëren en/of de coördinatie van die marketingactiviteiten nauwgezet opvolgen. Een notendop van wat De Ondernemersfabriek te bieden heeft.

Juli 2019

Zaakvoerder Jef Van den Branden is jarenlang actief geweest in de sales, onder andere in de opleidingswereld waar hij ook gastspreker in public speaking was. In 2014 startte hij een samenwerking met Plant a Flag, een marketingbureau waar hij bedrijven strategisch en operationeel begeleidde in hun marketingaanpak. Met een rugzak vol ervaring en een uitgebreid netwerk achter de hand legt hij nu zijn eigen accenten via De Ondernemersfabriek.

“Kmo’s hebben niet altijd de capaciteiten om iemand fulltime op het marketingaspect in te zetten. Dit wordt dan vaak in het bakje van een medewerker geschoven die plots gepromoveerd wordt tot marketeer. Jammer, want een specifieke focus op marketing in combinatie met een uitgekiend plan met een rode draad kan wel degelijk tot mooie resultaten leiden. Vanuit die visie positioneer ik me dan ook als marketingdirecteur voor kmo’s”, aldus Jef Van den Branden.

Marketingbrainstorm

De Ondernemersfabriek start met een vrijblijvend eerste gesprek, een zogenaamde marketingbrainstorm. In dat gesprek wordt de huidige marketingaanpak getoetst en naar opportuniteiten gezocht. Op basis daarvan reikt Jef Van den Branden mogelijke oplossingen aan, waaruit een concrete samenwerking kan volgen. Nadien werkt hij zich een 4- tot 6-tal weken in de organisatie in en werkt hij een duidelijk marketingplan uit voor het komende kalenderjaar.

“Dit plan zorgt voor de nodige rust bij bedrijven. Daarnaast appreciëren klanten dat ik zo dicht bij hun organisatie sta. Ze mogen me altijd bellen en kunnen rekenen op een bijzonder groot engagement. Daarenboven ben ik een generalist. Ik weet behoorlijk wat van marketing ondertussen, maar werk actief samen met een netwerk van specialisten binnen bepaalde niches.”

De grootste doelstelling van De Ondernemersfabriek is om op korte tijd een sterke start te nemen, met boeiende opdrachten en sterke resultaten.

Bron: Made in Antwerpen

Don't be a stranger.

Contacteer ons