Blog

Kiezen is winnen!

Terwijl de gemiddelde Belg zich opmaakt voor de eet- en drink marathon van de komende weken blik ik hieronder kort terug op een fantastisch jaar. Wat neem ik zoal mee uit 2019?

Durf kiezen

In 2019 maakte ik een belangrijke professionele keuze. In april legde ik al mijn operationele rollen binnen Plant a Flag neer en koos ik voor eigen marketingprojecten met De Ondernemersfabriek. Terug starten van scratch, geen team rond me om eens een idee mee af te toetsen, geen klanten, alleen een goed gevulde rugzak met kennis en het vertrouwen dat het wel in orde zou komen. 

Alles komt altijd goed

Ik had in april nooit durven dromen dat ik het jaar zou afsluiten met zo’n mooi portfolio aan projecten, zo goed als allemaal nieuwe klanten die ik voordien niet kende. Bovendien zijn de meeste leads op een heel spontane manier bij De Ondernemersfabriek terecht gekomen, op basis van een aanbeveling. Toegegeven, dat versterkt je zelfvertrouwen enorm. 

Kiezen is winnen

Dankzij de keuze die ik maakte sluit ik het jaar af met absolute winst. In de voorbije maanden heb ik dan ook voldoende tijd genomen om al verder vooruit te kijken. Als ik vandaag mijn businessplan voor de komende 3 jaren bekijk dan durf ik stellen dat het er best ambitieus uitziet. Maar basically komt het neer op wat je hierboven leest; durven kiezen en vertrouwen dat het goed komt. Ik denk dat winnen dan altijd de uitkomst is, klein of groot, professioneel of persoonlijk. 

Ik wens je alvast een heel fijn eindejaar met gezellige mensen rond je en ik bedank nog eens expliciet iedereen die zijn project aan De Ondernemersfabriek heeft toevertrouwd in 2021!

Jef

Don't be a stranger.

Contacteer ons