In de media

Heists communicatie bureau DE BIE in nieuwe handen

Het Heistse bureau DE BIE creative communication, 35 jaar geleden opgericht door Jean-Paul De Bie, is overgenomen door De Ondernemersfabriek. 

“Ik zag het jarenlange werk niet graag verloren gaan en ben dan ook verheugd dat met deze overeenkomst er een goede oplossing uit de bus is gekomen. Ik verdwijn echter niet van het toneel maar ga nu de nodige tijd maken om me te concentreren op de verdere uitbouw van regionale media als Radio Christina, C-magazine en enkele andere projecten”, vertelt Jean-Paul De Bie.

De Ondernemersfabriek is een marketingbureau dat KMO’s helpt bij het opstellen en uitvoeren van hun marketingplan. “De regionale touch en de sterke verankering bij bedrijven, twee sterktes van DE BIE, worden ook binnen De Ondernemersfabriek hoog in het vaandel gedragen en vormden de vertrouwensbasis tijdens de gesprekken.

Een goede opvolging van bestaande klanten is dan ook verzekerd. Deze overname past perfect in ons groeiplan. We kijken ambitieus naar de toekomst en zoeken op korte termijn zelfs nog een digitale marketeer om ons team te versterken”, aldus Jef Van den Branden van De Ondernemersfabriek.

Bron: Het Laatste Nieuws

Don't be a stranger.

Contacteer ons