In de media

De Ondernemers fabriek viert 10de verjaardag

De Ondernemersfabriek viert 10de verjaardag

Het Heistse marketingbureau De Ondernemersfabriek werd recent in de bloemetjes gezet door Voka – KvK Mechelen-Kempen naar aanleiding van haar 10e verjaardag. Het goed nieuws werd gevierd met de aankondiging van een nieuwe vacature, de tweede al sinds januari 2021.

December 2021

De Ondernemersfabriek is een marketingbureau dat KMO’s helpt met relevante marketing. “We zijn een zeer betrokken marketingpartner die strategisch meedenkt en in de uitvoering ondersteuning biedt aan de hand van marketing as a service. Dat is een soort abonnement op onze diensten. De meeste klanten vinden zo’n formule heel interessant omdat we van daaruit snelheid en flexibiliteit bieden”, vertelt Jef Van den Branden, zaakvoerder van De Ondernemersfabriek. “Uiteraard zijn klanten die op basis van een eenmalig project willen samenwerken ook meer dan welkom.”

“In de beginperiode hebben we ons vooral toegelegd op strategische projecten, maar sinds een klein jaar zijn we ook voluit gegaan in de uitvoering. En dat loont. Daarom zijn we in het najaar op zoek gegaan naar een nieuwe collega. In november versterkte Dora Drijbooms ons team als content marketeer. Wat het extra leuk maakt, is dat we onze nieuwe collega verwelkomen op een toplocatie. Ons kantoor is gelegen in de co-workspace bij De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg. Een inspirerende omgeving waar het aangenaam werken is. Bovendien doen zij het zelf ook goed, dus dat werkt extra stimulerend.”

“We plannen om in 2022 verder door te groeien, maar we pakken die groei liefst kwalitatief aan. Het moet niet té snel te gaan. We hebben momenteel een mooi portfolio aan projecten en krijgen regelmatig aanvragen voor nieuwe projecten via onze bestaande klanten. Daar zijn we trots op.” Maar first things first. Op korte termijn werkt Dora zich volledig in zodat ze vanaf 2022 de lead kan nemen in de contentplanning voor onze projecten. Daarnaast gaan we volgend jaar ook onze eigen marketing verder professionaliseren. Ondertussen zorgen onze lopende projecten ervoor dat we dagelijks perfect weten wat te doen.”

Bron: Made in Antwerpen

Don't be a stranger.

Contacteer ons