Bakkerij Carl

Ingebakken vakmanschap

In 1993 opende Carl zijn eerste bakkerijwinkel in Bonheiden. In die tijd haalde hij zijn producten nog bij een warme bakker in de buurt. Begeesterd door kwaliteit besloot Carl al snel om zelf de stiel van het bakken te leren en vandaag is hij de warme bakker voor de buurt!

Tegenwoordig staat Bakkerij Carl bekend in Bonheiden, Mechelen, Lier en omstreken bekend om zijn kwalitatieve producten en kan je er terecht bij meerdere winkels en verschillende broodautomaten. Wij zijn Carl! Een community waar zowel het personeel als de klanten graag deel van uitmaken!

The Challenge.

Brood zit heerlijk verweven met onze cultuur! ‘Is er nog brood in huis’, pistoletjes in het weekend, taart en gebak of zondag en ook bij feestdagen valt iets zoets van bij de bakker niet weg te denken.

Bakkerij Carl zorgt voor de kwaliteit en De Ondernemersfabriek ondersteunt de marketing zowel online als offline met affiches om bij te watertanden, leuke posts op social media, een eindejaarsfolder of het bedenken van leuke acties om diverse producten in de kijker te zetten.

Bakkerij Carl

Altijd kraakvers & ambachtelijk

Smaakvolle broden, heerlijke patisserie, smeuïge charcuterie en een verfijnde traiteurafdeling. Bakkerij Carl heeft een uitgebreid aanbod voor elke moment van de dag. Een team van gepassioneerde vakmensen gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om verse, ambachtelijke en vooral smaakvolle producten aan te bieden.