NEW

Woonprojecten die bijdragen aan een betere buurt.

NEW ontwikkelt residentieel vastgoed dat bijdraagt aan de verbetering van de buurt. Vanaf het moment van aankoop zorgen ze ervoor dat klanten zich meteen thuis voelen.  
Hun projecten zijn afgestemd op het moderne leven en variëren van nieuwbouwprojecten in groene stadsranden tot karaktervolle ontwikkelingen in stedelijke omgevingen. Elk project combineert hoogwaardige kwaliteit met een zorgvuldige inpassing in de bestaande omgeving, waardoor ze leefbare, aantrekkelijke buurten creëren. 

Lijn Wit
mockup boekje new

The Challenge.

De uitdaging voor NEW ligt in het benadrukken van de unieke persoonlijkheid van elk van hun projecten, terwijl ze tegelijkertijd consistent blijven met de algemene merkidentiteit van NEW. Het vinden van de juiste balans is cruciaal om een brede doelgroep aan te spreken. 

Bovendien streeft NEW ernaar om online altijd zichtbaar en relevant te zijn, door middel van diverse platformen zoals sociale media en gerichte advertenties. Daarnaast hebben ze behoefte aan effectief promotiemateriaal voor klanten, zowel bij de lancering van nieuwe projecten als bij de afronding ervan, om de klantbeleving te optimaliseren. 

mockup folder new

Creating your home.

Voor NEW is het essentieel dat elk project zijn eigen persoonlijkheid uitstraalt. Dit wordt bereikt door middel van unieke logo’s en soms zelfs een geheel eigen huisstijl, die naadloos aansluiten bij de overkoepelende merkidentiteit van NEW. Wij zorgen ervoor dat elk project opvalt en tegelijkertijd herkenbaar blijft binnen het grotere geheel van NEW. Daarnaast speelt online communicatie een cruciale rol in het bereiken van hun doelgroep. Of het nu via sociale media, gerichte advertenties, of andere digitale kanalen is, wij creëren consistentie en zichtbaarheid voor NEW.