De Backer Haarden

Passie voor haarden

Bij De Backer Haarden koesteren ze waarden en tradities, authenticiteit zit ingebakken in het DNA. Een vuur is echter contstant in beweging en straalt pure dynamiek uit. In een steeds veranderende maatschappij gebruiken ze die dynamiek dan ook in elk aspect van hun onderneming.

Er wordt steeds ingezet op kwaliteit zonder nieuwe ontwikkelingen in de sector uit het oog te verliezen, iets wat belangrijker is dan ooit. Voeling met de markt, duurzame trends, een service op maat en het creëren van gezelligheid, daar gaan en staan ze voor.

The Challenge.

Toonaangevend en inspirerend zijn binnen de haardensector! De Backer Haarden legt de lat hoog en wil doorheen het jaar constant aanwezig zijn met informatie en inspiratie.

Vanuit het marketing- en communicatieplan zien we de beursperiode en de maand maart als piekperiodes in het voorjaar en in het najaar mag de start van het stookseizoen niet gemist worden. Inzetten doen we op verschillende kanalen, zowel online met een up-to-date website, social media en e-mailmarketing als offline met onder andere kwalitatief drukwerk.

De Backer Haarden

Een haard moet je beleven

Laat u inspireren in een sfeervolle setting en krijg een realistisch beeld en gevoel van de meerwaarde die een haard in een (t)huis kan brengen. De Backer Haarden is gebrand op gezellig wonen en maakt van je huis een gezellige thuis.