Alu-Xtra

Expert in aluminium

De core business van Alu-Xtra is het aanbieden van kwalitatieve oplossingen in aluminium voor stijlvolle woon- en werkprojecten. Ze vervaardigen buitenschrijnwerk, gevelbekleding en buitenjaloezieën van topkwaliteit, geproduceerd in België. Geef hen een uitdaging en zij pakken ze met beide handen aan.

Dankzij hun eigen atelier kan Alu-Xtra de prijs, kwaliteit en levertermijnen steeds zelf onder controle houden. Bovendien hebben ze een hart voor duurzaamheid. Aluminium is niet alleen een zeer duurzaam materiaal, ze besteden ook steeds de nodige zorg aan alle materialen en projecten die ze afleveren, kochten recent een eerste elektrische bestelwagen en aan de Alu-Xtra kantoren kan je al langer je elektrische wagen laden.

The Challenge.

Expertise en kwaliteit in de kijker zetten door middel van duidelijke communicatie, het in de kijker zetten van mooie realisaties en voldoende visibiliteit creëren zodat Alu-Xtra een vaste waarde binnen hun segment wordt.

Vanuit het marketing- en communicatieplan zien we dat het tonen van mooie realisaties in beeld en video een van de speerpunten is om Alu-Xtra op de kaart te zetten. De verspreiding van die beelden gebeurt via de website en social media maar ook via een mooi vormgegeven inspiratieboek. Door middel van belettering van wagens en gepersonaliseerde kledij zetten we het bedrijf ook extra in de verf in het straatbeeld. Daarnaast wordt er ook sterk ingezet op B2B-communicatie.

Alu-Xtra

Puur Belgische topkwaliteit

Laat u inspireren door prachtig beeld- en videomateriaal waar kwaliteit en expertise vanaf spatten. Er zit lijn in de marketingmaterialen van Alu-Xtra wat zorgt voor herkenbaarheid en een sterke uitstraling.