Spring eruit in
de digitale wereld

De online en offline wereld zijn meer dan ooit in elkaar verweven. Het is belangrijk dat je bedrijf online hetzelfde uitstraalt als offline. We helpen je graag bij het creëren van een consistente klantervaring. We zorgen ervoor dat je online gemakkelijk gevonden wordt (SEO), bouwen je website, helpen je met betalend adverteren (SEA) en beheren je aanwezigheid op sociale media met relevante content.

Online
marketing

Online marketing gaat hand in hand met je offline marketinginspannigen

De term zegt het eigenlijk al maar online marketing duidt op alle online (marketing) activiteiten van jouw bedrijf. Dankzij jouw online aanwezigheid val je op en wordt je gezien door toekomstige klanten. Online marketing vormt dan ook een belangrijk onderdeel van jouw algemene marketingstrategie.

We helpen je graag met:

Search engine advertising (SEA)

Scoor online met advertenties in de zoekmachines.

Search engine optimization (SEO)

Creëer waardevolle content die organisch scoort in de zoekmachines.

Sociale media

Planmatig en doelgericht actief op verschillende social media kanalen.

Websites

Een overzichtelijke website met uitgekiende content die aanspreekt.

E-mail marketing

Relevante content sturen naar je doelgroep met doelgerichte mailings.

Marketing automation

Stuur geautomatiseerde berichten naar geïnteresseerde contacten.

Video

Maak impact met bewegende beelden

Hoe online marketing inzetten

Een budgetproof marketingstrategie

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, hoeft online marketing helemaal niet duur of moeilijk te zijn. Een klein budget kan al tot mooie resultaten voor jouw bedrijf leiden. Bovendien is het erg laagdrempelig en gemakkelijk in gebruik. Er zijn verschillende mogelijkheden om je bedrijf online te positioneren. De Ondernemersfabriek helpt je de geschikte kanalen te kiezen voor jouw online marketingstrategie.

Online marketing voor kleine en middelgrote bedrijven

Een online marketingstrategie is ook voor lokale en kleine bedrijven een enorm slimme zet. Potentiële klanten gebruiken zoekmachines steeds vaker om lokale zoektermen zoals “fietsenwinkel in de buurt” of “maatkasten Herentals” te raadplegen. Jouw online aanwezigheid zorgt ervoor dat jouw bedrijf gevonden kan worden door potentiële klanten in de buurt. Jouw zaak komt bovenaan de zoekmachines terecht dankzij het correct en effectief inzetten van Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Een creatief manusje-van-alles

Online marketing komt voor in alle vormen en maten. Een website vormt vaak het start-en middelpunt van jouw online strategie. Is die aan een update toe? De Ondernemersfabriek is expert in de ontwikkeling en het design van websites en neemt de jouwe graag onder handen. Andere manieren om jouw online aanwezigheid te vergroten zijn contentmarketing, contentcreatie, email marketing, nieuwsbrieven, advertising, zoekmachineoptimalisatie, … Samen stellen we jouw ideale marketingmix samen.

Jouw perfecte online marketing strategie bepalen en uitwerken?

Wat doen we nog voor jou?

Strategie

Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Welk probleem los je voor hen op en hoe doe je dat? We werken samen met jou een overzichtelijk marketingplan uit waarmee je aan de slag kan gaan.

Branding

De branding van je bedrijf is het beeld en het gevoel dat wordt opgeroepen bij je doelgroep als ze aan je merk denken. Tegelijkertijd werken we ook aan de visuele uitstraling van je bedrijf.

Content

Een goed verhaal moet je creëren en vervolgens verspreiden. We helpen je graag bij het opmaken van je contentplan. Klaar om je doelgroep te verleiden met content die indruk maakt?