Schrijf je
eigen verhaal

Met goede, authentieke contentmarketing creëer je een duurzame band met jouw doelpubliek. Een goed verhaal moet je creëren en vervolgens verspreiden. De Ondernemersfabriek helpt je bij het opmaken van je contentplan en vertaalt je verhaal naar verschillende kanalen. Klaar om je doelgroep te verleiden met content die indruk maakt? marketingplan waarmee je praktisch aan de slag kan gaan op een resultaatgerichte manier.

Content

Contentstrategie

Een contentstrategie is een belangrijk onderdeel van jouw marketingplan. Zo’n plan is nodig om jouw verhaal op één lijn te krijgen.Het doel is toekomstige klanten warm te maken voor jouw product, hun vertrouwen te winnen en te communiceren welke meerwaarde jij hen kan bieden.

Er valt zoveel te vertellen,
content is overal

Strategie, creatie en verspreiding

One size does not fit all als het om content gaat. Het doel is net om een persoonlijke verhaal te vertellen en je te onderscheiden van de rest. Daarom gaan we van start met een uitvoerige analyse van jouw bedrijf en het profiel van de klant die je voor ogen hebt? We gaan op zoek naar de sweet spot tussen wat jij graag wil vertellen en wat jouw potentiële klant graag van je wil weten. Aan de hand van een sectoronderzoek, een hashtag-analyse, een zoekwoordenanalyse en een gezonde dosis gezond verstand gaan we op zoek naar jouw perfecte contentstrategie met meetbare en realistische doelstellingen.

Content is er altijd en overal en dient om te inspireren, te informeren en uiteindelijk ook te converteren. Mensen houden van een goed verhaal maar het kost tijd, moeite en kennis om te schrijven. Vanuit je strategie gaan we van start met de contentcreatie en bouwen we aan een samenhangend verhaal dat de juiste boodschap aan de juiste klant op het juiste moment brengt. We geven antwoorden op vragen die leven bij je doelpubliek en inspireren of triggeren hen met leuke weetjes, nieuwigheden, …

Je mag dan veel te vertellen hebben, het is natuurlijk ook belangrijk om je verhaal tot bij je doelpubliek te krijgen. Voor de contentverspreiding kunnen diverse kanalen ingezet worden, van drukwerk over webteksten, blogartikels en posts op sociale media tot video’s en podcasts. Weet wel dat contentmarketing past binnen een lange termijnstrategie. Het is als een smeulend vuurtje dat regelmatig aangewakkerd moet worden voor een optimaal resultaat.

Mogen we aan de slag gaan
met jouw verhaal?

Contacteer ons

We helpen je graag met:

Search engine advertising (SEA)

Online marketing door middel van digitale advertenties via zoekmachines.

Search engine optimization (SEO)

Creëer relevantie content en wordt gevonden in de zoekmachines.

Sociale media

Zet sociale media in om je doelgroep te bereiken.

Copywriting

Zorg voor wervende teksten die jouw producten en/of diensten in de kijker zetten.

Zoek je ons?

Hier kan je ons vinden

Wat doen we nog voor jou?

Strategie

Waarom ben jij relevant voor je doelgroep? Welk probleem los je voor hen op en hoe doe je dat? We werken samen met jou een overzichtelijk marketingplan uit waarmee je aan de slag kan gaan.

Branding

De branding van je bedrijf is het beeld en gevoel dat wordt opgeroepen bij je doelgroep als ze aan je merk denken. Tegelijkertijd werken we ook aan de visuele uitstraling van je bedrijf.

Online marketing

We zorgen ervoor dat je gemakkelijk gevonden wordt (SEO), bouwen je website, helpen je met betalend adverteren (SEA) en beheren je aanwezigheid op sociale media met relevante posts.