SD Schrijnwerkerij

De dingen laten bewegen, dat is wat we doen voor een van onze oudste klanten, SD Schrijnwerkerij, uit Herentals. Ze zijn dé referentie voor schrijnwerk en interieur in de Kempen. Al 10 jaar lang bouwen SD Schrijnwerkerij en De Ondernemersfabriek samen aan verschillende marketingactiviteiten. We luisteren, denken mee én boeken meetbare resultaten. Samen smeden we aan de groei en vooruitgang van SD Schrijnwerkerij, ondertussen onderdeel van de SD Group.

In nauwe samenwerking met de interne marketeer, schreven we al verschillende succesverhalen. Hieronder lichten we enkele van deze samenwerkingen uit.

In't kort

Wie

SD Schrijnwerkerij. Een schrijnwerkerij uit Herentals met 50 werknemers. SD focust zich zowel op B2B als B2C maatwerk. Totaalrenovaties, houtskeletbouw, maatkasten,… Het aanbod van SD is enorm ruim.

Wat

Jaarlijks strategisch marketingplan, content marketing, beheer sociale media, grafisch ontwerp, ontwikkeling huisstijl, Google Ads en Analytics, beurscampagnes, website updates, regelmatige brainstorms, showroom campagnes, …

Strategisch marketingplan

Samenwerken met SD Schrijnwerkerij, da’s een beetje zoals thuiskomen. Al meer dan 10 jaar bouwt De Ondernemersfabriek mee aan de strategische marketingvisie van SD. Samen ontwikkelen we een marketing traject dat focust op groeien en vooruitgaan. We zetten niet enkel dingen op papier, we voeren ze ook effectief uit. De afgelopen jaren werkten we aan verschillende beurs campagnes, showroom campagnes, employer branding, rekruteringscampagnes, website-updates, Google Advertising en verschillende vormen van content marketing.

Bouw-en renovatiekrant

De bouw-en renovatiekrant is een jaarlijkse inspiratiekrant voor klanten. De focus van de krant ligt op het SD-verhaal, getuigenissen, het dienstenaanbod en interessante artikels. We gaven de krant een nieuwe, frisse lay-out en schreven verschillende nieuwe artikels in long en short copy.

Point of sale materiaal

Bij een sterk bedrijf, hoort een sterke visuele stijl. De Ondernemersfabriek vertaalt de huisstijl van SD naar verschillende on-en offline dragers waarbij we de SD huisstijl continu bewaken.

Social media marketing

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Dat geldt ook voor het vakwerk van SD Schrijnwerkerij. Voor hun sociale media leveren we foto’s, visuals, stories en de bijhorende copy

Toekomst

Bij De Ondernemersfabriek zijn we erg enthousiast om de komende periode mee onze schouders onder het project “SD Group” te zetten. Hiervoor bouwden we reeds een volledig nieuwe website met een strak design en sterke copy. De focus van dit project zal liggen op employer branding. De Ondernemersfabriek neemt het marketing aspect hiervan op zich met een focus op de creatie en verspreiding van advertenties. Verder focussen we in de toekomst op het pro-actief verder zetten van SD’s groei en de verdere uitwerking van SD’s marketing automation.

Meer zoals dit

Strategie

Bato Bouwmarkt

Bato Bouwmarkt in Arendonk staat garant voor kwalitatief materiaal, een persoonlijke aanpak, en professioneel advies. Ze denken mee met hun klanten, en helpen met de keuze van de juiste bouwmaterialen.

Strategie

Domein De Vesten

Domein De Vesten staat garant voor een onvergetelijke momenten. Het domein in Laakdal biedt zalen aan voor feesten en evenementen in alle vormen en maten, zowel voor B2C als B2B.