LSG Landmeters

One stop shop voor landmetingen

LSG heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Ze openden een tweede kantoor in Antwerpen en hun kantoor in Geel kreeg en metamorfose en vooral extra plaats. Bij LSG kan je terecht voor alle zaken die nodig zijn rond landmeten. Dankzij een brede waaier aan kennis en ervaring brengen ze elk project tot een goed einde.

Constructieve plaatsbeschrijvingen, prekadastrale basisakte, opmetingen, waardebepalingen van vastgoed, werfbegeleiding, … LSG biedt een uitgebreide totaalservice voor zowel B2B-klanten als particulieren en bundelt tal van expertises in een sterk en gemotiveerd team van beëdigde landmeters.

The Challenge.

Door te communiceren en de juiste marketingtools in te zetten wil LSG top-of-mind zijn wanneer en potentiële klant op zoek gaat naar een landmeter. Daarnaast is het belangrijk om visibiliteit te creëren voor het beroep van landmeter en de expertise waarover LSG beschikt.

Employer branding, interne communicatie, onderhoud van de website, social media, advertenties, externe communicatie rond services, nieuwigheden, interessante cases, … Alle tools worden ingezet om de expertise van LSG op de kaart te zetten.

LSG

Gedreven landmeters

Professionaliteit en ervaring zijn maar enkele van de kernwoorden die in de communicatie van LSG sterk naar voren komt. Zulke troeven worden ingezet om niet alleen LSG maar ook het beroep van landmeter op te waarderen.