Expo de Kempen

Organiseer onvergetelijke momenten

Op zoek naar een unieke eventlocatie voor een congres, feest, productvoorstelling of fuif met een uitstekende bereikbaarheid? Bedrijven, verenigingen, jeugdbewegingen en overheden kunnen terecht bij Expo De Kempen voor een veelzijdige ruimte om hun event te organiseren. Je krijgt er 800 vierkante meter ruimte ter beschikking die je naar eigen smaak kan invullen in functie van het type event dat je organiseert.

The Challenge.

Expo De Kempen, gelegen vlakbij Domein De Vesten, is een casco eventlocatie waar particulieren, bedrijven en verenigingen alle vrijheid hebben om hun event te organiseren.

De Ondernemersfabriek zet Expo De Kempen mee in de markt als dé eventlocatie bij uitstek in De Kempen. Om deze locatie in de kijker te zetten werd een aparte website en folder gecreëerd en ook via social media en online advertising wordt er extra ruchtbaarheid aan gegeven. 

Expo de Kempen

Van chirofuif tot high-end congres

800 m2 ruimte, een vlotte bereikbaarheid met ruime parking , vrijheid wat betreft catering en inrichting, … Expo De Kempen heeft alle troeven in huis om een onvergetelijk evenement te organiseren.